Crème Suisse Frambozen Tartelettes

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de patentbloem, amandelpoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
  • Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
  • Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de ringen. 
  • Vul de vormen met een laagje bakvaste frambozen vulling..
  • Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 195°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 170°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Vulling 1: klop de Belcrem Subito met het water op tot een gele room en zet het in de koeling.
  • Vulling 2: meng het water, bavaroise poeder Neutre en de vanille.
  • Meng vulling 1 en 2 door elkaar tot het een gladde massa is.
  • Vulling 3: klop de chantypak lobbig en spatel dit door de vulling 1+2.
  • Geleer de buitenrand van de Tartelettes met Harmony Ready Neutre en zet de rand aan met de pistachepoeder.
  • Vul de Tartelettes met Creme Suisse en decoreer met frambozen en stukjes pistache.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten