Mengen:
Meng alle grondstoffen 3 minuten op middelmatige snelheid.
Crumble:
Maak vervolgens de crumble. Meng de Tegral Satin Cream Cake Plant Based, de bloem, boter en heelei door elkaar tot een niet samenhangend deeg
Verwerken:
Spuit het beslag gelijkmatig op een met bakpapier beklede kapselplaat (afmeting 60 x 40 cm). Strooi hier bovenop de crumble en de diepvries bosvruchten.
Afbakken:
180°C gedurende 30 tot 40 minuten.
Afwerken:
Verwarm de Miroir en geleer hiermee de bovenkant van de cake. Snij de plaatcake in banen van 10 cm bij 4,5 cm. Voor strakke stukken cake, vries deze minimaal 4 uur in voordat je gaat snijden.
Variatietip:
Werk de cake af met verse bosvruchten of rood fruit.
Uitkomst:
Bij een plaatcake met een afmeting van 60 cm bij 40 cm, totaal 48 stuks.
Moeilijkheidsgraad: