Volop Grieks

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Kneding: Zet de Puravita Havermout Plus 20 min. in de week. Kneed een soepel deeg, lang in de eerste versnelling. Pas op met overkneden.
  • Vulling: Doordraaien (de vulling niet in de week zetten).
  • Bewerking: Geef het deeg 2x een halve franse toer en dek het af met een plastic vel.
  • Tussenrijs: 20 minuten.
  • Uitrollen: Dikte 1,8 - 2 cm.
  • Snijden: 3 cm x 12 cm.
  • Decoreren: Strijken met ei.
  • Plaatzetting: Hanteer een tussenruimte van 2 cm.
  • Narijs: 45 minuten.
  • Baktemperatuur: 240°C inschieten en terug naar 235°C.
  • Baktijd: 13 minuten.
  • Bakprogramma: Krentenbollen (richtlijn).
  • Gewicht: 90-100 gram.

Opmerkingen: Na het bakken strijken met warme honing, afkoelen en zo snel mogelijk inpakken.


Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten