Puravita Vitaaltjes Zacht Kleinbrood

Ingrediënten

Werkwijze
  • Kneding: 10 minuten in de 1e versnelling met 1e keer water.
  • Kneding: Deeg goed afkneden en het 2e water inwassen als het deeg bijna klaar is.
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Afwegen: 2100 gram.
  • Bewerking: Opbollen.
  • Bolrijs: 5 minuten.
  • Verdelen/opbollen: In 30 bolletjes van 70 gram
  • Decoreren: Met een mengsel van sesamzaad/maanzaad.
  • Narijs: 70 minuten (niet te vol inschieten)
  • Bakprogramma: Tarwebollen programma
  • Baktemperatuur: Inschieten op 260°C 
  • Baktijd: 10-12 minuten.
  • Inpakken: Na het bakken binnen het uur inpakken.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Claims

  • Plantaardig
  • Lactosevrij
  • Clean Label
  • Koolhydraat verlaagd brood
  • Vezelrijk

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten