Easy Neerlandsch Amber Vloerbrood

Ingrediënten

Werkwijze
  • Kneding: Lang in de 1e versnelling en daarna een soepel deeg kneden.
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Afwegen: 900 gram
  • Bewerking: Opbollen.
  • Bolrijs: 40 minuten.
  • Opmaken: De deegstukken opmaken als een kort brood model.
  • Decoreren: Met een zadenmix.
  • Bewerking: Op gaatjes platen leggen of op het inschietapparaat.
  • Narijs: 70-80 minuten.
  • Bewerking: Voor het bakken eventueel mooi insnijden.
  • Baktemperatuur: 240°C inschieten en terug naar 220°C met voldoende stoom.
  • Baktijd: 30 minuten en 5 minuten voor het einde de schuif open zetten.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten