Puravita Sprouted Grains Zacht Kleinbrood

Ingrediënten

Gram
Tarwebloem 5.000
Puravita Sprouted Grains 5.000
Rijck & Eerlijck Klein 1200
Gist 500
Water 5.500

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden (Lang in de 1e versnelling)
  • Deegtemperatuur: 26°C.
  • Afwegen: 1950 gram.
  • Bewerking: Opbollen.
  • Bolrijs: 10 minuten.
  • Verdelen/opbollen: In 30 bolletjes van 65 gram
  • Decoreren: Met een mengsel van sesamzaad/maanzaad.
  • Narijs: 80-90 minuten.
  • Bakprogramma: Tarwebollen programma
  • Baktemperatuur: Inschieten op 260°C 
  • Baktijd: 8-10 minuten.
  • Inpakken: Na het bakken binnen het uur inpakken.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten