Smoobees Lemon Cake Donut

Ingrediënten

Werkwijze
  • Maak de Aristo cakemargarine zalf zacht en meng met de overige grondstoffen, gedurende 1 min op lage snelheid en 3 min op middelmatige snelheid tot een glad beslag.
  • Voeg de Smoobees Lemon toe en meng dit gedurende 1 min langzaam door het beslag.
  • Spray een donut bakvorm dun in met lossingsmiddel.
  • Spuit in de donut vorm een ring à 55 gram beslag.
  • Bakken inschietoven: bij een oventemperatuur 180°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Bakken rotatieoven: bij een oventemperatuur 150°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Verpak de donut na het bakken direct in plastic, om het vocht vast te houden.
  • Smelt de Decocrem White en de Blanc selection tot 38°C.
  • Koel terug tot 28°C en dip de cake donut in de coating en versier dit met de decoratie.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 42 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten