Maak de Aristo cakemargarine zalf zacht en meng met de overige grondstoffen, gedurende 1 min op lage snelheid en 3 min op middelmatige snelheid tot een glad beslag.
Voeg de Smoobees Lemon toe en meng dit gedurende 1 min langzaam door het beslag.
Spray een donut bakvorm dun in met lossingsmiddel.
Spuit in de donut vorm een ring à 55 gram beslag.
Bakken inschietoven: bij een oventemperatuur 180°C gedurende ca. 20 minuten.
Bakken rotatieoven: bij een oventemperatuur 150°C gedurende ca. 20 minuten.
Verpak de donut na het bakken direct in plastic, om het vocht vast te houden.
Smelt de Decocrem White en de Blanc selection tot 38°C.
Koel terug tot 28°C en dip de cake donut in de coating en versier dit met de decoratie.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.