Caramel Chocolate Whoopie Pie

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 minuut langzaam en 3 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag.
  • Spuit vervolgens gelijke doppen van 4 cm Ø à 15 gram op bakpapier.
  • Bakken in een inschietoven, 190°C gedurende ca. 9 minuten  
  • Bakken met een rotatieoven, 165°C gedurende ca. 9 minuten.                          
  • Meng de crème au Beurre met de Deli Caramel tot een gladde crème.
  • Spuit de caramel crème au Beurre op de vlakke kant van de Whoopie pie.
  • Druk de vlakke bovenplak zijde op de gevulde onderplak.
  • Koel de Whoopie pie, zodat de crème volledig uitgehard is.
  • Overtrek de Whoopie dun met getempereerde chocolade.
  • Bestrooi deze met stukjes hazelnoot.
  • Overtrek nogmaals met de chocolade en bestrooi deze met orangeade 4 x4 mm.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 26 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten