Diverse Smoobees Cup-Cake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 minuut langzaam en 2 minuten op middelmatige snelheid.
  • Voor het chocolade beslag, cacaopoeder en suiker voormengen met de boerencakemix.
  • Vul de muffin/cup-cake vormen met 35 gram beslag.
  • Bakken bij oventemperatuur 185°C gedurende ca. 20 minuten met een beetje stoom in het begin. Bij een rotatieoven 155°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Meng Chantypak, suiker en water gedurende 3 minuten op lage snelheid.
  • Voeg de gesmolten Decorcrem White toe en klop de icing tot een stabiel standige gladde massa.
  • Afwerking 1: De diverse cupcakes opspuiten met een kartelspuit en decoreren naar keuze.
  • Afwerking 2 en 3: Als variatie doorhalen in decocrem Dark en/of White en decoreren met suikers.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten