Vegan Cake Bar Chocolade

Ingrediënten

Gram
Zetdeeg:
Tegral Satin Cream Cake Plant-Based 500
Aristo Cake 225
Cacaopoeder 40
Kristalsuiker 25
Water 50
Beslag:
Tegral Satin Cream Cake Plant-Based 1.000
Zonnebloemolie 300
Cacaopoeder 75
Kristalsuiker 50
Water 470
C309-XUTZ100M:K15 200
Vulling:
Frambozenjam 900
Crumble:
Tegral Satin Cream Cake Plant-Based 250
Aristo Cake 115
Cacaopoeder 20
Water 25
C309-XUTZ100M:K15 100
Decoratie
Carat Coverliq Dark

Werkwijze:
  • Meng de grondstoffen voor het zetdeeg.
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 2 min. op lage en 3 min. op gemiddelde snelheid. 
  • Meng de grondstoffen voor de crumble tot kruimelmassa.
  • Rol het deeg uit tot een dikte van 3,5 mm en fonceer de bodem van 2 platen van 57x20 cm.
  • Bestrijk de bodem met 150 gram frambozenjam.
  • Vul de plaat met 1.050 gram beslag.
  • Spuit in lengte richting 10 banen à 30 gram frambozenjam en bestrooi met de crumble.
  • Bakken gedurende ca. 40 min.
  • Rotatieoven 155°C
  • Deckoven 185°C
  • Snijd na licht invriezen in rechthoeken van 9x3,6 cm.
  • Haal het voetje door de Coverliq Dark BG

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Claims

  • Plantaardig