Smoobees Caramel Pinda Blondines

Ingrediënten

Werkwijze
  • Beslag: Verwarm de zonnebloemolie tot 45°C en voeg de witte chocolade en de boter toe en smelt deze in de warme olie. Vervolgens de honing en heelei (45°C) toevoegen en glad roeren. De tegral Boerencake en de patentbloem toevoegen gedurende 2 minuten op lage snelheid doormengen. Als laatste de Smoobees Caramel doormengen.
  • Verdeel het beslag gelijkmatig over 2 ingevette vormen van 8 x 57 cm.
  • Bakken: in een inschietoven, 170°C gedurende ca. 25 minuten  
  • Bakken: in een rotatieoven, 150°C gedurende ca. 30 minuten met een lage convectie stand.                        
  • Na afkoelen de Blondines in de vriezer plaatsen.
  • Snij de stroken Blondines op 3 cm breedte.
  • Spuit op iedere Blondine een baan Deli Caramel van ongeveer 15 gram, strooi op de Deli Caramel 10 gram gebruneerde gezouten pinda`s.
  • Plaats de Blondines terug in de vriezer en laat het opnieuw aanvriezen.
  • Overtrek de Blondines met getemtpereerde witte chocolade.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 38 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten