Mango Smoobees Lemon Tartelettes

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de patentbloem, amandelpoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
  • Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
  • Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de ringen. 
  • Meng de Belcrem Subito met het water gedurende 3 minuten op hoge snelheid en meng vervolgens de amandelspijs glad door de room.
  • Vul de vormen met 45 gram geleroom spijs.
  • Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 195°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 170°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Spuit de Tartelettes af met een laagje Harmony Ready Neutre en breng hier de de stukjes mango op aan.
  • Spuit de Tartelettes nomaals af met Harmony Ready Neutre en decoreer met een beetje pistache poeder en Smoobees Lemon.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 48 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten