Deeg: Meng de ingrediënten voor het deeg in volgorde tot een kruimel massa en voeg als laatste het ei-mengsel toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
Maak het deeg soepel en rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer rechthoekige vormen.
Vulling 1: Vul de vormen met een laagje van 150 gram Deli Citron.
Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 180°C gedurende ca. 22 minuten.
Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 155°C gedurende ca. 22 minuten.
Vulling 2: klop de Belcrem Subito met het water op tot een gele room en zet het in de koeling voor minimaal 30 minuten.
Voeg de Smoobees Lemon met de opgeslagen Chantypak toe aan de banketbakkersroom en spatel het tot een gladde romige massa.
Vul de vormen met 230 gram citroen/room vulling.
Decoreer: De frambozen op de vulling leggen en bestrooi een beetje met Smoobees Lemon en een klein beetje decoreer poedersuiker.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.