Smoobees lemon Frambozen Taart

Ingrediënten

Werkwijze
  • Deeg: Meng de ingrediënten voor het deeg in volgorde tot een kruimel massa en voeg als laatste het ei-mengsel toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
  • Maak het deeg soepel en rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer rechthoekige vormen. 
  • Vulling 1: Vul de vormen met een laagje van 150 gram Deli Citron.
  • Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 180°C gedurende ca. 22 minuten.
  • Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 155°C gedurende ca. 22 minuten.
  • Vulling 2: klop de Belcrem Subito met het water op tot een gele room en zet het in de koeling voor minimaal 30 minuten.
  •  Voeg de Smoobees Lemon met de opgeslagen Chantypak toe aan de banketbakkersroom en spatel het tot een gladde romige massa.
  • Vul de vormen met 230 gram citroen/room vulling.
  • Decoreer: De frambozen op de vulling leggen en bestrooi een beetje met Smoobees Lemon en een klein beetje decoreer poedersuiker.
  • Als laatste voorzien van een chocolade decoratie.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 6 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten